Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alykanas Beach Grand Hotel by Zante Plaza (Zakynthos)


Descriere

Descriere: Acesta este un complex de familie care ofera cazare All Inclusive in garsoniere si apartamente. De asemenea, oaspetii se pot bucura de un restaurant, un bar la piscina, si piscina in aer liber si jacuzzi.

Localizare: Alykanas Beach Grand Hotel by Zante Plaza este un complex situat pe malul marii, aproape de centrul orasului Alykanas, la aproximativ 17 km de aeroportul international Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individual (gratuit), Wi-Fi (gratuit), telefon cu linie directa, cutie de valori (contra cost), TV prin satelit, chicineta (mini frigider, 2 plite, ceainic electric, facilitati pentru cafea si ceai, ustensile de bucatarie), masa si scaune, fier si masa de calcat (la cerere), baie privata cu cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, balcon/terasa, trezire serviciu, serviciu de menajera (zilnic), schimbare prosoapelor (de 3 ori pe saptamana), lenjerie schimbare (de 2 ori pe saptamana), serviciu de spalatorie (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, serviciu de concierge, serviciu de portaj,schimb valutar, depozit de bagaje, lift, hol, salon TV, Wi-Fi in public zone (gratuit), colt de internet (contra cost), minimarket, magazin de suveniruri, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele de soare la piscina (gratuit), sezlonguri si umbrele la plaja (contra cost), prosoape de piscina/plaja (depozit si extra contra cost), dus in aer liber, terasa, gradina, parcare (gratuit), medic de garda (extra taxa), primul ajutor.

Web site: https://www.alykanas-beach.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie