Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL BEST WESTERN ZANTE PARK:
Best Western Zante Park este un hotel modern, care isi respecta standardul, lantul hotelier 'Best Western' fiind recunoscut in intreaga lume pentru calitatea serviciilor oferite. Imbinarea facilitatilor pentru calatorii de afaceri cu cele pentru vacante de odihna confera o anume distinctie acestui complex.

Tip masa:
All inclusive

Localizare HOTEL BEST WESTERN ZANTE PARK:
Hotelul se afla la 350 de metri de plaja Laganas, la 800 de metri de centrul statiunii, la 7 km de orasul Zante si la 5 km de aeroport.

Plaja:
Plaja este publica, cu nisip fin si intrare lina in mare. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotelul BEST WESTERN ZANTE PARK dispune de 135 camere, dotate cu aer conditionat (gratuit), TV, minifrigider (gratuit), telefon, Wi-Fi (contra cost), seif (contra cost plaibil la fata locului), facilitati de preparare ceai/cafea, uscator de par, baie cu cada sau dus, balcon. Curatenia in camere se face zilnic, lenjera de pat si prosoapele se schimbat de 3 ori pe saptamana.

Facilitati HOTEL BEST WESTERN ZANTE PARK:
Hotelul dispune de receptive 24h, lobby, lift, restaurant principal, 2 baruri, piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si umbrele, sala fitness, sauna (gratuit), jacuzzi, servicii spa si masaj, tenis de masa, baby cot (la cerere), sporturi acvatice, Wi-Fi (gratuit in spatiile publice), parcare. Nu este permis accesul cu animale de companie.

Web: www.zanteparkhotels.gr/

Categorie oficiala: 5*
Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie