Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CALIDO MARIS HOTEL


Descriere

Situat în Kızılot, Hotelul Calido Maris oferă unități de cazare de 5 stele, o zonă de plajă privată, piscină sezonieră în aer liber și centru de fitness. Proprietatea are terasă şi grădină.

Localizare

Hotelul se afla in regiunea Kizilot, peste drum de plaja privata, la 75km de aeroportul din Antalya si la 20km de Side si Manavgat.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de restaurant principal Acacia tip bufet, restaurante A’la Carte: Tulip (turcesc), Olive (italian), Bonsai (chinezesc) si Oleander (pescaresc) cu rezervare in avans, lobby bar, bar cu gustari, bar la piscina si la plaja, Disco club. Contra cost: servicii medicale, spalatorie, baby sitter, coafor, telefon, fax, internet café, jocuri pe calculator, magazine, rent a car.

Plaja: Plaja privata de nisip si pietris, peste drum - acces prin tunel, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, sauna, centru fitness, terenuri de tenis, tenis de masa, baschet, volei pe plaja. Contra cost: masaj, sporturi nautice, nocturna si echipamentele pentru terenurile de tenis, centru Wellness si centru de infrumusetare.
Programe de divertisment in timpul zilei si seara.
Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani si Teeny Club intre 11 – 15 ani.

Facilitati Camere

Hotelul are un numar total de 426 camere: camere standard (un dormitor, o baie, max 2+2pax), camere Family (max 4pax), camere suit connection (max 5pax). Toate camerele au baie privata cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar, seif (contra cost), LCD TV satelit si canale de muzica, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.