Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HORUS PARADISE LUXURY RESORT & SPA


Descriere

Oferind un centru de spa & wellness de 3000 m² și o zonă de plajă privată, Horus Paradise Luxury Resort - All Inclusive este situat în Manavgat. Acest complex oferă acces gratuit la internet WiFi.

Localizare

Cascada Manavgat este situată la 8,9 km, iar Teatrul Antic din Side se află la 2,9 km de proprietate. Aeroportul din Antalya este situat la 63,2 km.

Facilitati Hotel

Oferind un centru de spa & wellness de 3000 m² și o zonă de plajă privată, Horus Paradise Luxury Resort - All Inclusive este situat în Manavgat. Acest complex oferă acces gratuit la internet WiFi. Horus Paradise Luxury Resort - All Inclusive oferă servicii all-inclusive. Restaurantul proprietății servește și un meniu à la carte. Barul și snack barul oferă gustări, băuturi alcoolice și băuturi răcoritoare.Oaspeții se pot relaxa la saună, hamam sau la piscinele interioare și exterioare. Copiii se pot juca în siguranță la locul de joacă sau se pot distra la clubul copiilor. Activitățile disponibile la proprietate includ tenis, biliard și tenis de masă.

Facilitati Camere

Camerele proprietății au aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, telefon, cutie de valori și minibar. Baia privată include o cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De asemenea, toate camerele au balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.