Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEADEN VALENTINE RESORT & SPA


Descriere

Seaden Valentine Resort & Spa - Adult Only +16 oferă spații de cazare în Side, cu acces Wi-Fi gratuit. Oaspeții au la dispoziție un restaurant și o piscină în aer liber. Hotelul are un centru spa și de fitness, iar oaspeții pot lua masa la restaurant și pot savura o băutură la bar.

Localizare

Seaden Valentine Resort & Spa se află la 5,2 km zona Orașului Antic din Side și la 5,1 km de Muzeul Side. Aeroportul Antalya este situat la 61 km de Seaden Valentine Resort & Spa - Adult Only +16.

Facilitati Hotel

Wi-Fi gratuit. Oaspeții au la dispoziție un restaurant și o piscină în aer liber. Hotelul are un centru spa și de fitness, iar oaspeții pot lua masa la restaurant și pot savura o băutură la bar.Oaspeții au la dispoziție facilități de masaj și o cadă cu hidromasaj. Hotelul are o zonă de plajă privată, facilităţi de sporturi nautice şi un serviciu de închirieri auto. În zonă se pot desfășura diferite activităţi de agrement, precum echitaţie şi snorkelling.

Facilitati Camere

Toate camerele moderne sunt izolate fonic și oferă la vedere la piscină sau la grădină. De asemenea, camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar și ceainic. Camerele includ articole de toaletă gratuite, halate de baie şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.