Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JW Marriott Hotel Marina


Descriere

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Acest hotel luxos de 5 stele are acces direct la centrul comercial Marina Mall și pune la dispoziție o piscină infinită cu vedere superbă la zona Dubai Marina.

Localizare

Address Dubai Marina se află la 5 minute cu mașina de zonele Dubai Media City, Dubai Internet City și Zona Liberă Jebel Ali. La plajele din Golful Arabiei se poate ajunge în 5 minute de mers pe jos.

Facilitati Hotel

La restaurantul Mazina, oaspeții pot savura o varietate de preparate asiatice, arăbești și europene. Localul Blends oferă o selecție rafinată de sortimente de șampanie și vin, cocktailuri exotice și trabucuri vintage sau în ediție limitată.

La centrul spa de la Address Dubai Marina este disponibilă o gamă largă de tratamente faciale și corporale realizate cu uleiuri esențiale naturale. Centrul modern de fitness oferă o saună şi băi de aburi, precum și antrenori personali calificaţi.

Facilitati Camere

Camerele de la Address Dubai Marina au un decor în nuanțe naturale calde și sunt prevăzute cu mobilier din lemn, aer condiționat, TV cu ecran plat și iPod docking station. Toate includ WiFi gratuit, un minibar și facilități de cafea și ceai. Proprietatea asigură room service nonstop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.