Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Salam Grand Hotel Apartments


Descriere

AlSalam Grand Hotel Apartments se află într-o locație de invidiat lângă șoseaua Sheikh Zayed din comunitatea comercială și rezidențială Dubai Media City și la câteva minute de Dubai Internet City şi Knowledge Village.

Localizare
Dubai Marina Mall şi Mall of the Emirates sunt aproape de hotel, iar stația de metrou Internet City, aflată la doar câteva minute pe jos, oferă acces ușor în alte părți ale orașului. Abu Dhabi este ușor accesibil de la acest hotel situat pe șoseaua Sheikh Zayed, iar Aeroportul Internațional Dubai este la 35 km.

Facilitati Camere
Cele 225 de studiouri și apartamentele cu 1 și 2 dormitoare sunt situate la 15 etaje și îmbină designul contemporan cu suprafaţa generoasă. Toate studiourile și apartamentele au chicinetă sau bucătărie complet utilată și camere comunicante care oferă o mai mare flexibilitate familiilor sau grupurilor mici care călătoresc împreună.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.