Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aloft Palm Jumeirah


Descriere

Situat pe semiluna estică a iconicului punct de atracție al Dubaiului, Aloft Palm Jumeirah oferă o experiență diferită a stilului de viață din regiune. City Walk Mall se află la 14 km de Aloft Palm Jumeirah. Aeroportul Internațional Dubai este situat la 25 km. CINA DE REVELION ESTE INCLUSA IN PRET!

Localizare

City Walk Mall se află la 14 km de Aloft Palm Jumeirah. Aeroportul Internațional Dubai este situat la 25 km.

Facilitati Hotel

Oaspeții pot asculta cele mai bune melodii la barul W XYZ® sau se pot bucura de soare la piscina în aer liber. De asemenea, aceștia pot savura băuturi la barul de la piscină.

Oaspeții îți pot menține buna dispoziție mergând la barul de lângă plajă sau pot încheia noaptea cu stil, la barul mexican autentic Cantina & Rooftop Luchador, cu vedere la iconicul Burj Al Arab, la maiestuoasele palate Jumeirah și la Marea Arabiei.

Facilitati Camere

Proiectat pentru oaspeții care călătoresc mereu, în toată lumea, Palm Jumeirah oferă locul ideal pentru o evadare pe plajele urbane. Având la dispoziție 206 de camere în stil mansardă, cu vedere de neegalat și o scenă socială animată, care include 7 restaurante și baruri, oaspeții vor avea parte de experiențe îndrăznețe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.