Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Park Hyatt Abu Dhabi


Descriere

Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas se află pe o porţiune de plajă privată de 9 km de pe insula Saadiyat. Acest hotel de 5 stele oferă camere cu aer condiţionat şi balcon. Are un club de sănătate cu o piscină în aer liber.

Localizare

Aeroportul internaţional din Abu Dhabi este la 35 de minute de mers cu maşina. Park Hyatt Abu Dhabi oferă parcare gratuită.

Facilitati Hotel

Centrul spa Atarmia oferă diverse masaje de relaxare şi tratamente de înfrumuseţare. Include o sală de sport şi camere private de tratament pentru bărbaţi şi femei.

Hotelul Park Hyatt Abu Dhabi include 3 restaurante.
Acestea oferă o gamă largă de preparate din bucătăria internaţională. Restaurantul Beach House are vedere panoramică la plaja insulei Saadiyat şi grădinile amenajate ale hotelului.

Facilitati Camere

Camerele moderne ale hotelului Hyatt Abu Dhabi au o zonă de relaxare spaţioasă cu TV cu ecran plat de 42 inch şi iPod docking station. Toate au ferestre din podea până în plafon şi sunt amenajate în culori pastelate. Includ o baie în plan deschis cu o cadă supradimensionată şi duş separat cu efect de ploaie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.