Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECIAN SANDS HOTEL


Descriere

Hotelul Grecian Sands este amplasat în grădini luxuriante, pe plaja din Ayia Napa din Cipru. Acesta oferă o piscină interioară şi o piscină în aer liber, un centru spa şi un teren de tenis iluminat. Camerele au vedere la Marea Mediterană sau la sat.Localizare
Centrul staţiunii Ayia Napa, cu magazinele şi restaurantele sale, se află la 10 minute de mers pe jos. Aeroportul din Larnaca este la 30 de minute de mers cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Café Calypso serveşte un bogat mic dejun tip bufet. Restaurantul Ithaka serveşte mâncăruri în regim à la carte şi oferă vedere la mare. Băuturile pot fi savurate la barul de la piscină şi la cocteil barul Ulysses până seara târziu.

Oaspeţii pot juca tenis sau se pot relaxa în cada cu hidromasaj şi la baia de aburi. Centrul spa oferă tratamente de masaj şi diferite terapii, iar oaspeţii pot face rezervări pentru şedinţele de aerobic organizate în sala de gimnastică.