Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIVADHIOTIS CITY HOTEL


Descriere

Situat central in Larnaca, hotelul Livadhiotis City se afla la 100 de metri de renumita plaja Phinikoudes. Portul de agrement Larnaca si Biserica Sfantul Lazar se afla la mai putin de 500 de metri de Hotelul Livadhiotis City. Programul de Paste (fara bauturi) se desfasoara la hotel SUN HALL - Optional (transferul la/de la hotel NU este inclus). Localizare:
Portul de agrement Larnaca si Biserica Sfantul Lazar se afla la mai putin de 500 de metri de Hotelul Livadhiotis City. Aeroportul Larnaca se afla la 10 minute de mers cu masina. Hotelul se afla la 100 de metri de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Livadhiotis City se afla la 100 de metri de renumita plaja Phinikoudes. Acesta ofera acces gratuit la internet wi-fi, un bar, camere cu balcon si TV prin satelit. Personalul este amabil si poate facilita organizarea de excursii la munte sau jeep safari. Exista servicii de inchirieri auto sau de biciclete. De asemenea, hotelul mai ofera si parcare privata gratuita.