Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NISSI BLU HOTEL


Descriere

NissiBlu Beach Resort se află pe plaja cu nisip Nissi, în mijlocul unor grădini cu vegetație tropicală și pune la dispoziție unități de cazare de 5 stele cu 2 piscine și 1 piscină pentru copii. Complexul are 3 restaurante și un centru de wellness și spa. In cazul rezervarilor cu MIC DEJUN, Pranzul de Paste (fara bauturi) este optional. show culinar si muzica live. In cazul rezervarilor cu DEMIPENSIUNE / PENSIUNE COMPLETA, Pranzul de Paste este inclus in pret si nu mai trebuie selectat ca serviciu optional la momentul rezervarii! Pentru rezervarile cu DEMIPENSIUNE, Pranzul de Paste inlocuieste cina din ziua de duminica. Biserica e localizata la aprox 2 km de hotel ( transport local sau taxi). Localizare
Centrul orașului Ayia Napa este la 2 km de proprietate, iar plaja Nissi se află la doar 2 minute de mers pe jos. Aeroportul Internațional Larnaca este la aproximativ 35 de minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

La cină, restaurantul elegant servește mâncăruri din bucătăria americană, italiană și internațională. Cele 3 baruri, amplasate lângă piscină, în hol și lângă restaurant, oferă cocktailuri exotice, înghețată și gustări. Facilitățile de agrement oferite de proprietate includ o piscină interioară, încălzită, cu apă sărată. Oaspeții se pot antrena în sala de sport echipată complet.