Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUN HALL HOTEL


Descriere

Hotelul Sun Hall este situat la numai 50 de metri de plajă şi oferă camere cu aer condiţionat, precum şi vedere la promenada Phinikoudes. Proprietatea se află la 100 de metri de portul de agrement pentru iahturi şi la 600 de metri de cetatea din Larnaca. Pranzul de Paste este optional; show culinar. Biserica este in apropiere de hotel.Localizare
Hotelul este situat chiar vizavi de plaja Phinikoudes, unde puteţi practica sporturi nautice şi puteţi găsi magazine, restaurante şi baruri. Proprietatea se află la 100 de metri de portul de agrement pentru iahturi şi la 600 de metri de cetatea din Larnaca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurantul Kition oferă vedere la mare şi un meniu à la carte bogat, care include preparate din bucătăria cipriotă şi internaţională. De asemenea, oaspeţii pot lua masa la localul cu autoservire, care serveşte o varietate de specialităţi la grătar, gustări, pizza şi delicatese franţuzeşti. Barul de cocktailuri Helios propune cocktailuri, aperitive şi lichioruri.