Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REINA DEL MAR


Descriere

Hotelul Reina del Mar este situat la 300 de metri de plaja El Arenal, în staţiunea Playa de Palma din Mallorca. Acesta oferă camere practice, cu balcoane private şi acces Wi-Fi gratuit în zonele publice. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.saintmichel.net Bine 7.5 Booking.com

Localizare:

Hotelul Reina del Mar este situat la 300 de metri de plaja El Arenal, în staţiunea Playa de Palma din Mallorca.

Hotelul este la 11 km de centrul oraşului Palma, iar în apropierea hotelului opresc autobuze regulate spre oraş. De asemenea, acesta este la doar 6 km de Aqualand, cel mai mare parc acvatic din Europa.

Facilitati hotel:

Hotelul Reina del Mar oferă o piscină în aer liber, având o secţiune pentru copii. Terasa mare oferă şezlonguri şi umbrele, precum şi un serviciu de bar la piscină.

Hotelul Reina del Mar oferă un restaurant cu aer condiţionat, care serveşte bufete cu preparate calde şi reci. De asemenea, hotelul are un bar în hol şi oferă muzică disco, de mai multe ori pe săptămână.

Facilitati camere:

Camerele Hotelului Reina del Mar sunt simple şi luminoase, cu TV prin satelit şi băi private. La recepţie pot fi închiriate seifuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.