Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WHALA BEACH


Descriere

Situat pe plaja Arenal din Mallorca, la 250 de metri de portul de agrement Arenal, whala!beach oferă o terasă pe acoperiș cu vedere la plajă și o piscină sezonieră în aer liber. De asemenea, există o piscină sezonieră interioară și o saună. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.whalabeach.com

Localizare:

Situat pe plaja Arenal din Mallorca, la 250 de metri de portul de agrement Arenal ;există acces ușor la șoseaua principală, iar aeroportul din Palma este la 10 minute de mers cu mașina.

Facilitati hotel:

whala!beach oferă o terasă pe acoperiș cu vedere la plajă și o piscină sezonieră în aer liber. De asemenea, există o piscină sezonieră interioară și o saună.

La whala!beach este disponibil micul dejun și există un bufet-restaurant și un bar.

Hotelul are o recepție cu program non-stop, iar de la biroul de turism puteți închiria o mașină sau o bicicletă.
 

Facilitati camere:

Camerele cu aer condiționat includ TV prin satelit și balcon. Unele oferă vedere la mare sau la stradă, iar unele sunt orientate spre interior. Toate camerele au baie privată cu uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.