Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Un mic hotel cu 34 de camere, construit in anul 2000 si renovat partial in 2017.
Localizare: intr-o zona linistita, aproape de centrul localitatii Agioi Apostoloi, la doar 250 de metri de plaja cu nisip si aproximativ 24 km de aeroportul din Chania
Dotari camere: aer conditionat (gratuit), Wi-Fi (gratuit), seif (contra cost), TV, chicineta (mini frigider, filtru pentru cafea, 2 plite, hota, ustensile de bucatarie), fier si masa de calcat (la cerere), uscator de par, balcon/terasa.
Studio Semi-Basement (Demisol) aproximativ 21 m2; plan deschis;
Apartament cu un dormitor aproximativ 39 m2; 1 dormitor separat si 1 camera de zi/dormit (2 paturi twin si 2 canapele)
Facilitati hotel: salon de mic dejun, snack bar, piscina pentru adulti cu sector pentru copii, sezlonguri si umbrele (gratuite la piscina, cu taxa suplimentara la plaja publica), prosoape pentru piscina (contra cost), centru fitness (gratuit), sauna (contra cost), masaj (contra cost).
Web site: https://www.veronica-hotel.gr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie